Fiona Dinkelberg

Mijn naam is Fiona Dinkelberg en ik werk sinds het voorjaar van 2016 bij Brutus dierenverzorging. Voor zolang ik me kan herinneren ben ik dol op dieren. Als kind was ik al omringd met katten, konijnen, cavia’s, hamsters, vogels en natuurlijk zoals bijna ieder ander kind mijn aller eerste goudvis.

Zonder dieren leven vind ik vooral heel erg saai. Dus dat doe ik dan ook niet :-)


Ik ben een echte blauwvinger, geboren en getogen in Zwolle. Samen met mijn vriend, dochter, poes Milou en konijnen woon ik in de wijk Aalanden. Na jaren Journalistiek te hebben gestudeerd, besloot ik twee jaar geleden om het eens over een hele andere boeg te gooien.

Jaren geleden heb ik via de stichting een konijn geadopteerd en maakte ik kennis met Carl. Zo wist ik ook al vrij snel waar ik graag wilde werken, want ik wilde dolgraag met dieren werken. Dus belde ik Carl op om te vragen of ik eens een aantal dagen mee mocht lopen. Dát mocht!

Na ruim een jaar vrijwiliger te zijn geweest voor stichting Flappus, ging ik nu ook werken voor dierverzorging Brutus. Bij de stichting ben ik nog steeds actief als bestuurslid.

Ik werk met veel plezier in het poezenhotel, het pension en bij de stichting, daarnaast help ik Carl vaak op kantoor. Daarnaast volg ik via Groenhorst Barneveld de cursus gedragstherapie voor katten. Binnenkort behaal ik hopelijk mijn diploma. De cursussen vind ik ontzettend leuk en leerzaam. Zo kan ik ook alles wat ik leer gebruiken om de (asiel) katten zo goed mogelijk te leren begrijpen.