Carl Withaar

In 2003 kwam ik op het idee om met Brutus dierverzorging te starten. Ik ben begonnen met een hondenuituitlaatservice en daarnaast dierverzorging aan huis. Toen ik daarmee begon woonde ik nog in de binnenstad samen met mijn drie honden en een aantal andere dieren. Al snel groeide het bedrijf en lieten wij een groot aantal honden per dag uit. Dit doen wij nog steeds met veel liefde en passie.

Na al die jaren is ons bedrijf steeds groter geworden en hebben we veel honden als pup in onze dagopvang mogen verwelkomen en helaas ook veel honden zien gaan.

 

In 2009 zijn we met een trimsalon en een hondenwasstraat begonnen, dit werd een groot succes. Helaas moesten wij dit door ruimte gebrek weer stoppen, maar als er genoeg ruimte is zal dit in de toekomst weer worden opgepakt. In hetzelfde jaar begonnen wij met het dierenhotel, dit was een mooie aanvulling op de dierverzorging aan huis. Hier kunnen dieren logeren, als de baasjes bijvoorbeeld op vakantie gaan. Naast alle trainingen die ik daarnaast geef en de medewerkers die voor het bedrijf werken, ben ik erg gelukkig.

 

Voordat ik begon met Brutus, werkte ik als kok. Na een aantal jaren heb ik me laten omscholen. Bij een dierenarts in Zwolle Zuid en een dierenasiel in Kampen heb ik veel ervaring op mogen doen. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, dit bij Groenhorst Barneveld en op de hondenschool van Martin Gaus.

In de afgelopen jaren heb ik nog veel cursussen en opleidingen gevolgd waar ik u maar niet mee ga vermoeien, maar waar u altijd naar mag vragen.

Mijn medewerkers en ik zijn echte dierenvrienden, en ons motto is:

 

Wij willen u graag laten zien waar wij voor u en uw huisdier het verschil kunnen maken