Wie zijn wij

Brutus Hondenuitlaatservice Zwolle: Diervriendelijk en flexibel. Brutus is opgericht op 7 maart 2004. Als hondenuitlaatservice zijn wij uitgegroeid tot een professionele organisatie in Zwolle, die meerder groepen honden per dag uitlaat. Door onze ervaring en vakkennis zorgen wij er altijd voor een groep samen te stellen van honden die goed bij elkaar passen. Voor honden met gedragsproblemen organiseren wij regelmatig wandelingen met kleinere groepen honden waarbij uw hond leert zich sociaal in de groep te gedragen.

Onze medewerkers zijn

Verder werken wij regelmatig met stagiaires van verschillende dierenopleidingen. De medewerkers van Brutus Hondenuitlaatservice Zwolle, willen u graag laten zien waar wij voor u en uw hond het verschil kunnen maken.

Brutus hondenuitlaatservice Zwolle, is aangesloten bij een door Aeqor erkend opleidingsbedrijf. Uiteraard zijn onze medewerkers grote dierenvrienden en hebben zij allemaal de benodigde papieren om samen met uw hond op een verantwoorde manier een gezellige tijd te hebben.

Nieuws