Het hotel

Ons hotel is kleinschalig opgezet om zo uw poes de optimale verzorging en aandacht te kunnen geven. Wij hebben hotelkamers ingericht in een huiskamersfeer om zo poes kat direct op zijn of haar gemak te kunnen stellen. Naast zachte kussens, klim&krabpalen en leuke speeltjes hebben wij ook een buitenverblijf waar uw poes heerlijk van de buitenlucht en het zonnetje kan genieten. Kom geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen en ervaar het verschil.

Sinds mei 2019 beschikt Brutus over een ruime poezentuin. In de poezentuin staan levende planten, klimtoestellen, krabpalen en kunnen de dieren een mooi plekje zoeken in een hangmatje waar ze in de toekomst uitzicht hebben op een grote vogel volière en een grote zwemvijver.

Als u een plekje in het hotel voor uw poes wilt reserveren, dan zal uw dier volledig gevaccineerd moeten zijn. Daarnaast neemt u het paspoort mee als u uw poes komt brengen.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 06-54 66 16 65 of op het volgende e-mailadres; info@brutus.nu. U kunt uw poes komen brengen of halen op afspraak tijdens onze openingstijden: ma. t/m za. van 09:00 tot 17:00.

Op zondag zijn wij geopend van 11:00 tot 12:00. U kunt uw poes dan tijdens dit uur ook op afspraak komen brengen of halen, houdt hier rekening mee tijdens het reserveren.

Nieuws

De logés van het poezenhotel
Wij gaan verhuizen!
Brutus uitlaatservice gesloten