Het hotel

Ons hotel is kleinschalig opgezet om zo uw poes de optimale verzorging en aandacht te kunnen geven. Wij hebben hotelkamers ingericht in een huiskamersfeer om zo poes kat direct op zijn of haar gemak te kunnen stellen. Naast zachte kussens, klim&krabpalen en leuke speeltjes hebben wij ook een buitenverblijf waar uw poes heerlijk van de buitenlucht en het zonnetje kan genieten. Kom geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen en ervaar het verschil.

Sinds mei 2019 beschikt Brutus over een ruime poezentuin. In de poezentuin staan levende planten, klimtoestellen, krabpalen en zo kunnen de dieren een mooi plekje zoeken in een hangmatje waar ze uitzicht hebben op een grote vogel volière en een grote zwemvijver.

Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 06-54 66 16 65 of op het volgende e-mailadres; info@brutus.nu. U kunt uw poes komen brengen of halen op afspraak tijdens onze openingstijden: ma. t/m za. van 09:00 tot 17:00.

Op zondag zijn wij geopend van 11:00 tot 12:00. U kunt uw poes dan tijdens dit uur brengen of halen, houdt hier rekening mee tijdens het reserveren.

Nieuws

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren

Onze dierenwelzijn collega's van stichting Flappus vragen aandacht voor zwerfdieren.

Op 4 april 2019 is het wereld zwerfdierendag. Dat is over een kwart jaar.

4 april is ook de dag waarop Stichting Flappus samen met u zwerfdieren (wilde en gedumpte dieren) een gezicht wil geven! Helaas groeit het aantal zwerfdieren bij stichting Flappus nog ieder jaar. Gelukkig kunnen veel wilde dieren na een periode van herstel weer worden uitgezet.

De gedumpte en opvangdieren herplaatst de stichting bij mensen die hen weer een veilige en liefdevolle plek kunnen geven. Helaas is deze hulp niet gratis. Stichting Flappus werkt met vele vrijwilligers, maar er is geld nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te geven om te herstellen. Daarnaast zijn er ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om de dieren weer op krachten te laten komen.

Daarom zoekt Flappus 100 mensen, verenigingen of bedrijven die de zwerfdieren willen helpen!

U kunt dit doen door voor 4 april 2019 minimaal 444,- euro in te zamelen voor Stichting Flappus.                                        

Dat is te doen toch? U heeft hiervoor wel een kwart jaar! Start nu meteen en geef zwerfdieren een gezicht. Meld u aan bij Stichting Flappus of neem contact op voor meer informatie.

lees meer

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 21 januari gaan wij verhuizen naar de Nieuwleusenerdijk 37 in Zwolle.

Vanaf 6 mei dit jaar heeft hondenuitlaatservice & dierverzorging Brutus geen definitieve huisvesting gehad. Erg vervelend en onhandig, maar dankzij uw begrip en geduld hebben we ons de afgelopen maanden weten te redden! Deze vervelende situatie gaat nu veranderen, want wij mogen u mededelen dat wij per 21 januari gaan verhuizen naar een definitief onderkomen.

U bent dan van harte welkom aan de Nieuwleusenerdijk 37 om ook daar uw poes te laten logeren in het poezenhotel, een intakegesprek voor uw hond in te plannen en natuurlijk om een kop koffie te komen drinken.

lees meer

Brutus uitlaatservice gesloten

Wij willen u erop attenderen dat de uitlaatservice van 22 december tot 2 januari is gesloten. Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een spetterend 2019! Met veel gezondheid, geluk en liefde voor u en uw gezin. Diervriendelijke groeten van het Brutus team.

lees meer