Trainingen

Een hond als maatje is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het is een onderdeel van uw leven geworden en u wilt het beste voor uw hond. Door een ingrijpende gebeurtenis, een trauma of andere gebeurtenissen van dergelijke aard kan bij uw hond probleemgedrag opleveren. Wat is nu precies probleemgedrag? Wat u zelf als normaal gedrag ervaart, kan een ander mens als probleem gedrag zien. Dat is voor iedere eigenaar weer anders. U kunt dan denken aan blaffen tegen bezoek, overmatig aandacht vragen, trekken aan de lijn, niet met andere honden op kunnen schieten etc.

Als u meer wilt weten over de verschillende trainingen die Brutus geeft, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Mocht u interesse hebben, dan kunt u bij ons een afspraak maken.

Wij kijken verder dan alleen naar het probleem (de uiting van het gedrag) en juist naar de oorzaak. Voor elk probleem waar u als eigenaar tegen aanloopt met uw hond, kunt u uitstekend bij Brutus terecht. Gezien de ruime ervaring die wij hebben met honden met gedragsproblemen en de nodige opleidingen hiervoor te hebben gevolgd kunnen wij u hierbij goed begeleiden.

Uw manier van omgaan met uw trouwe viervoeter heeft ontzettend veel invloed op het gedrag van uw hond, daarom krijgt u van ons tips en adviezen om dit toe te kunnen passen in de praktijk.  Wij stimuleren op een positieve manier een fijne samenwerking tussen hond en eigenaar. Hier is geen standaard trainingsprogramma voor, omdat iedere communicatie tussen hond en baas uniek is. Na dit gesprek zal de begeleiding telefonisch of per mail verder worden begeleid. Uiteraard is het mogelijk om vaker langs te komen, maar de ervaring leert dat 1 uitgebreid trainingsgesprek al voldoende is in combinatie met onze nazorg en begeleiding op afstand.

Nieuws

R E M I N D E R !
De logés van het poezenhotel
Wij gaan verhuizen!
Brutus uitlaatservice gesloten