Training mens/dier

In onze omgeving is het wegdenken van een dier niet meer mogelijk. In het dagelijkse leven komen we in aanraking met veel verschillende dieren.  Er zijn dan ook veel mensen, waaronder kinderen en volwassenen die een angst hebben ontwikkelt voor dieren. De meest voorkomende angst is voor honden of katten. We spreken van angst als een dier wordt gezien als gevaar. Zodra het dier in zicht is wordt de angst zo groot dat een mens kan verstijven, moeilijk kan ademhalen, trillen of dat je niet meer helder kan nadenken. Meer symptomen zijn o.a.: hyperventileren, overmatige transpiratie, duizelingen, hartkloppingen of zelfs flauwvallen.

Soms gaat het om één dier waar zij bang voor zijn, maar zo zijn er ook mensen die bang zijn voor meerdere dieren.  In de training mens/dier krijgt iedereen persoonlijke coaching . Daaraan vooraf gaat een intakegesprek die bepaalt hoe intens de angst is en wat de beste plan van aanpak is.

Carl werkt al ruim 15 jaar samen met honden en mensen. Daardoor heeft hij veel ervaring opgedaan om u rustig te begeleiden tijdens dit proces. Hij wilt u graag helpen om van uw angst af te komen. Natuurlijk zal er alle tijd worden genomen voor uw persoonlijke begeleiding en zal alles met kleine stapjes worden opgebouwd.

Wilt u meer weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons.

Nieuws

R E M I N D E R !
De logés van het poezenhotel
Wij gaan verhuizen!
Brutus uitlaatservice gesloten