Eigen terrein

Vanaf mei 2018 maken wij gebruik van een eigen (privé) losloop terrein voor honden, dit terrein is in Zwolle en beschikt over een hoge omheining zodat uw hond daar veilig kan ravotten met zijn vriendjes onder toezicht van meerdere medewerkers. Wat is er allemaal zo te doen op het Brutus hondenuitlaat terrein?

– Er is een veld ter beschikking waar oudere honden rustig aan kunnen doen.

– Zo zijn er denkspelletjes en ander hersenwerk voor honden die dat leuk vinden.

– Honden kunnen eventueel mee wandelen rondom ons terrein, dan wel aangelijnd.

– Zo is er een veld waar de pups kunnen spelen, speciaal ontworpen naar hun behoeftes, daarnaast ook rustplaatsen.

– Een behendigsheidsbaan en speelattributen waar iedere hond zich op kan vermaken.

Daarnaast zullen er benches, een blokhut met alle benodigdheden voor uw hond, onbeperkt water, rustpunten en parasols tot beschikking zijn. Wat ook erg fijn zal zijn, is dat de autoritten veel korter zullen worden. Er veranderd voor de uitlaatservice niet zoveel, uw hond kan mee met de ochtendgroep, middaggroep of beide groepen. Ook is er de mogelijkheid om afspraken te maken over het zelf brengen van uw hond naar het uitlaatterrein. Indien u vragen heeft horen wij dit graag. Een prettige bijkomstigheid van het terrein is natuurlijk de veiligheid, er kunnen geen honden vluchten bij schrik of op hun gemak hun neus achterna gaan.

Waar vind u ons?

Alleen op afspraak zijn wij te bezoeken.

Nieuws

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren

Onze dierenwelzijn collega's van stichting Flappus vragen aandacht voor zwerfdieren.

Op 4 april 2019 is het wereld zwerfdierendag. Dat is over een kwart jaar.

4 april is ook de dag waarop Stichting Flappus samen met u zwerfdieren (wilde en gedumpte dieren) een gezicht wil geven! Helaas groeit het aantal zwerfdieren bij stichting Flappus nog ieder jaar. Gelukkig kunnen veel wilde dieren na een periode van herstel weer worden uitgezet.

De gedumpte en opvangdieren herplaatst de stichting bij mensen die hen weer een veilige en liefdevolle plek kunnen geven. Helaas is deze hulp niet gratis. Stichting Flappus werkt met vele vrijwilligers, maar er is geld nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te geven om te herstellen. Daarnaast zijn er ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om de dieren weer op krachten te laten komen.

Daarom zoekt Flappus 100 mensen, verenigingen of bedrijven die de zwerfdieren willen helpen!

U kunt dit doen door voor 4 april 2019 minimaal 444,- euro in te zamelen voor Stichting Flappus.                                        

Dat is te doen toch? U heeft hiervoor wel een kwart jaar! Start nu meteen en geef zwerfdieren een gezicht. Meld u aan bij Stichting Flappus of neem contact op voor meer informatie.

lees meer

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 21 januari gaan wij verhuizen naar de Nieuwleusenerdijk 37 in Zwolle.

Vanaf 6 mei dit jaar heeft hondenuitlaatservice & dierverzorging Brutus geen definitieve huisvesting gehad. Erg vervelend en onhandig, maar dankzij uw begrip en geduld hebben we ons de afgelopen maanden weten te redden! Deze vervelende situatie gaat nu veranderen, want wij mogen u mededelen dat wij per 21 januari gaan verhuizen naar een definitief onderkomen.

U bent dan van harte welkom aan de Nieuwleusenerdijk 37 om ook daar uw poes te laten logeren in het poezenhotel, een intakegesprek voor uw hond in te plannen en natuurlijk om een kop koffie te komen drinken.

lees meer

Brutus uitlaatservice gesloten

Wij willen u erop attenderen dat de uitlaatservice van 22 december tot 2 januari is gesloten. Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een spetterend 2019! Met veel gezondheid, geluk en liefde voor u en uw gezin. Diervriendelijke groeten van het Brutus team.

lees meer