Kennismaking

Voordat uw hond de eerste keer met de uitlaatservice mee gaat maken wij eerst een afspraak bij ons op locatie zodat wij uw hond kunnen bekijken op neutraal terrein. Tijdens deze eerste ontmoeting maken wij kennis met u en uw hond(en). Wij geven u in dit gesprek een beeld van onze werkwijze en u heeft in deze kennismaking gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen en die van uw hond kenbaar te maken. Op deze manier kunnen wij onze service goed laten aansluiten op uw wensen en kunnen wij u laten zien dat uw hond in vertrouwde handen is. Een gesprek inplannen op onze locatie kan van maandag tot en met zaterdag vanaf 12:00 u. tot 16:00 u.

Het uitlaten

Uw hond wordt opgehaald met een speciaal daarvoor aangepaste taxi om zo uw hond veilig te kunnen vervoeren. Wij rijden naar een geschikte locatie in Zwolle. Bij voorkeur loopt iedere hond los. Na ongeveer een uur te hebben gewandeld, gespeeld of gedold brengen wij uw hond weer veilig thuis. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om een keer met hondenuitlaatservice Brutus mee te gaan om te zien hoe wij te werk gaan. U kunt hiervoor contact opnemen met 06-54 66 16 65

Wanneer

Wij kunnen uw hond in de ochtend en/of in de middag uitlaten. U kunt hierin zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard kunnen wij hierin ook adviseren. Het aanmelden van honden of het wijzigen van een afspraak kan tot één avond van tevoren. Annuleren van een afspraak kan altijd en kost niets.

Bijzonderheden

Uw hond dient een geldige inenting te hebben en moet ontvlooid en ontwormt zijn. Voor de uitlaatservice hebben wij wel uw huissleutel nodig.

Nieuws

R E M I N D E R !
De logés van het poezenhotel
Wij gaan verhuizen!
Brutus uitlaatservice gesloten