Kennismaking

Voordat uw hond de eerste keer met de uitlaatservice mee gaat maken wij eerst een afspraak bij ons op locatie zodat wij uw hond kunnen bekijken op neutraal terrein. Tijdens deze eerste ontmoeting maken wij kennis met u en uw hond(en). Wij geven u in dit gesprek een beeld van onze werkwijze en u heeft in deze kennismaking gelegenheid om vragen te stellen en uw wensen en die van uw hond kenbaar te maken. Op deze manier kunnen wij onze service goed laten aansluiten op uw wensen en kunnen wij u laten zien dat uw hond in vertrouwde handen is. Een afspraak inplannen kan van maandag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur.

Het uitlaten

Uw hond wordt opgehaald met een speciaal daarvoor aangepaste taxi om zo uw hond veilig te kunnen vervoeren. Wij rijden naar een geschikte locatie in Zwolle. Bij voorkeur loopt iedere hond los. Na ongeveer een uur te hebben gewandeld, gespeeld of gedold brengen wij uw hond weer veilig thuis. Natuurlijk is er altijd een mogelijkheid om een keer met hondenuitlaatservice Brutus mee te gaan om te zien hoe wij te werk gaan. U kunt hiervoor contact opnemen met 06-54 66 16 65

Wanneer

Wij kunnen uw hond in de ochtend en/of in de middag uitlaten. U kunt hierin zelf aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat. Uiteraard kunnen wij hierin ook adviseren. Het aanmelden van honden of het wijzigen van een afspraak kan tot één avond van tevoren. Annuleren van een afspraak kan altijd en kost niets.

Bijzonderheden

Uw hond dient een geldige inenting te hebben en moet ontvlooid en ontwormt zijn. Voor de uitlaatservice hebben wij wel uw huissleutel nodig.

Nieuws

Dierenopvang Flappus vraagt 100 keer hulp voor zwerfdieren

Onze dierenwelzijn collega's van stichting Flappus vragen aandacht voor zwerfdieren.

Op 4 april 2019 is het wereld zwerfdierendag. Dat is over een kwart jaar.

4 april is ook de dag waarop Stichting Flappus samen met u zwerfdieren (wilde en gedumpte dieren) een gezicht wil geven! Helaas groeit het aantal zwerfdieren bij stichting Flappus nog ieder jaar. Gelukkig kunnen veel wilde dieren na een periode van herstel weer worden uitgezet.

De gedumpte en opvangdieren herplaatst de stichting bij mensen die hen weer een veilige en liefdevolle plek kunnen geven. Helaas is deze hulp niet gratis. Stichting Flappus werkt met vele vrijwilligers, maar er is geld nodig om de zwerfdieren de eerste medische hulp te geven om te herstellen. Daarnaast zijn er ook spullen (zoals voer en materialen voor verblijven) nodig om de dieren weer op krachten te laten komen.

Daarom zoekt Flappus 100 mensen, verenigingen of bedrijven die de zwerfdieren willen helpen!

U kunt dit doen door voor 4 april 2019 minimaal 444,- euro in te zamelen voor Stichting Flappus.                                        

Dat is te doen toch? U heeft hiervoor wel een kwart jaar! Start nu meteen en geef zwerfdieren een gezicht. Meld u aan bij Stichting Flappus of neem contact op voor meer informatie.

lees meer

Wij gaan verhuizen!

Vanaf 21 januari gaan wij verhuizen naar de Nieuwleusenerdijk 37 in Zwolle.

Vanaf 6 mei dit jaar heeft hondenuitlaatservice & dierverzorging Brutus geen definitieve huisvesting gehad. Erg vervelend en onhandig, maar dankzij uw begrip en geduld hebben we ons de afgelopen maanden weten te redden! Deze vervelende situatie gaat nu veranderen, want wij mogen u mededelen dat wij per 21 januari gaan verhuizen naar een definitief onderkomen.

U bent dan van harte welkom aan de Nieuwleusenerdijk 37 om ook daar uw poes te laten logeren in het poezenhotel, een intakegesprek voor uw hond in te plannen en natuurlijk om een kop koffie te komen drinken.

lees meer

Brutus uitlaatservice gesloten

Wij willen u erop attenderen dat de uitlaatservice van 22 december tot 2 januari is gesloten. Wij staan vanaf 3 januari weer voor u klaar om uw hond mee te nemen voor een wandeling. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een spetterend 2019! Met veel gezondheid, geluk en liefde voor u en uw gezin. Diervriendelijke groeten van het Brutus team.

lees meer